Outsourcing

Det kan være meget stressende at være ansat i et kundeservicecenter. Jeg har en veninde, som har arbejdet i sådan et i nogle få måneder. Det, som stressede hende, var den der telefonpasning, hun lavede. Hun talte og talte med mange forskellige mennesker om forskellige ting. I det ene tilfælde skulle hun vejlede folk, når deres telefon ikke virkede som den skal. I det andet skulle hun svare på spørgsmål om produkternes størrelser. Det er ikke alle, som køber tøj online, der gider at gå ind og kigge i butikkens størrelsesvejledninger. Det er nemmere at ringe op og få svar med det samme.

Outsourcing af kundeservice

Måske det var værd at outsource kundeservice for dem?

Hun fortalte mig, at der var nogle dage og nogle bestemte tidspunkter i løbet af dagen, hvor de havde så travlt, at de godt kunne komme til at svare i øst, når kunden spurgte i vest. Hun var selv kommet til at sige til en kvinde, at hun skulle bruge størrelse 46, da hun havde spurgt hende om, hvordan man sletter gamle beskeder på telefonen. Kvinden var blevet temmelig mopset, og lige meget, hvor mange gange min veninde sagde undskyld, og at hun tog fejl, så var kvinden lige ved at sige sit abonnement op.

Jeg har selv oplevet det fra den anden side. Jeg ringede op til en kundeservice og fik svar på mit spørgsmål. Men mens pigen jeg talte med, hentede den rigtige oplysning frem, var jeg i venteposition. Men pigen havde ikke fået slået musikken ordentligt til, og jeg kunne høre, at hun talte med sin kollega om en anden kunde, som han havde svaret.

Det var vist en sur kunde, der skældte ud over, at uret, han havde købt, ikke havde batteri. Jeg kunne høre hele deres samtale om det. Pigen vendte tilbage med svar på mit spørgsmål. Jeg takkede for oplysningen og gjorde hende opmærksom på, at jeg havde kunnet høre hendes samtale med sin kollega. Hun takkede og fortalte mig, at det sker, at de ikke får slået musikken ordentligt til, især når de har meget travlt med telefonpasningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *