Hvad koster Tectylbehandling?

Vejene er stadigvæk glatte. Kulden har også stadigvæk fat i hele landet. Der er dog små tegn på, at foråret er på vej. I går så du nemlig en lille bitte erantis. Den gjorde dig glad. Så du satte dig ind i bilen med godt humør – fløjtende. Kørte på arbejde og fik parkeret. Og ja, selvom det var mandag, så var det en god arbejdsdag. Du kunne endda gå hjem lidt tidligere end normalt. Skønt. Du fik tid til at ordne indkøbene i ro og mag. Der var ikke den sædvanlige fart over feltet, som giver stress. Herligt. Du kom hjem. Fik indkøbene pakket ud og satte dig ved køkkenbordet for at tjekke din to-do liste af. Indkøb, tjek. Ringe til søster, tjek.

Det med rustbehandlingen

Sende bilen til undervognsbehandling i Odense, ikke-tjek! Det er det næste punkt på listen, som du skal i gang med. Du ved bare ikke hvor undervognsbehandlingsstedet holder til. Du må google: Så du skriver ”Undervognsbehandling Fyn” og får masser af resultater frem. Du forfiner søgningen: ”Bedste undervognsbehandling i Odense”.

Du finder et sted lidt udenfor Odense by. Der er en webside, som du kigger lidt på. Firmaet skriver om Tectyl i Odense og forklarer om den mest miljøvenlige undervognsbehandling, der tilbydes i hele Danmark. Det tiltaler dig. Du læser også de små artikler, som handler om rustbeskyttelse af biler – og hvorfor biler skal rustbeskyttes. Svaret på spørgsmålet om hvorfor biler skal have rustbeskyttelse, giver sådan set sig selv. Men den viden, du tilegner dig via artiklerne, om hvordan en undervognsbehandling rent faktisk skal ske, mener du er rar at have med, når du taler med dit servicecenter. Du lærer nemlig følgende:

Bilen lever længere

Undervognsbehandling sikrer din bil en længere levetid. Den sikrer også, at den bedre bevarer sin værdi, hvis du vil sælge bilen. De færreste købere af nye biler gider at skulle bøvle med at aftale tider for undervognsbehandling af deres bil. Du er dog opmærksom på, at der kan være fordele ved selv at sørge for undervognsbehandling af bilen.

Dels kan du sikre dig, at den får den bedste undervognsbehandling, dels kan du sikre dig, at undervognsbehandlingen sker under gode forhold. Der er jo giftstoffer i midlerne, som ofte benyttes. Skal medarbejderne ikke beskyttes imod indånding af dampene fra dem? Selvfølgelig skal de det. Det kan endda komme på tale, at medarbejderne kun må opholde sig i værkstedet i et bestemt antal timer om dagen, så skader undgås. Og ventilationen i værkstederne skal naturligvis være god.

Du kan også læse om: Hvad koster en undervognsbehandling.

Kan godt lide den økologiske tilgang

Men det der med at centeret, der tilbyder den økologiske version af undervognsbehandlinger, også sørger for at give dig fotodokumentation for, hvordan de har afmonteret og monteret bilens dele under selve behandlingen, var du sådan set slet ikke klar over, at du kunne få. Men det kan du. Du er tryg ved at henvende dig til firmaet. Du får en aftale med dem. De spørger, om du også gerne vil tillade, at Teknologisk Institut muligvis laver en stikprøve på din bil. Det får dig til at føle, at din bil er i sikre hænder, imens undervognsbehandlingen står på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *