Tyverisikring og låsesmeden

Der har været indbrud i bygningen, og den ældre herre nede i stueetagen fik røvet sine penge og nogle værdigenstande. Han er chokeret og rasende. Han har fået alle overbevist om, at vi skal have skiftet låsen til hoveddøren ud. Selvom indbruddet faktisk skete, ved at tyvene brød ind i hans lejlighed ved at bryde hans bagdør ind. Men alle er med på, at vi får ny lås i hoveddøren.

Hurtig låsesmed i København

Vi har ledt efter en låsesmed i København, som kan komme hurtigt. Han skal helst komme i en fart. Manden dernede i stueetagen er helt hysterisk. Chokket har påvirket ham i en helt vanvittig retning. Han taler ikke om noget som helst andet end indbruddet.
Burde han ikke få noget professionel hjælp til at komme sig. Det må da være et mareridt for ham.

De fleste af os, som har noget at skulle sige i sagen om ny lås til hoveddøren, har så besluttet, at vi samtidigt med den nye lås også får sat et overvågningssystem op. Det skal kun dække indgangen fra hoveddøren hen til elevatoren. Mange af os har alarmsystemer i vores lejligheder, men et overvågningssystem i entreen dernede i stuen vil være fint. Det er rart at vide, hvem det er, som kommer og går. Ja, naturligvis skal alle have lov til at få gæster og venner eller kærester på besøg. Det er ikke det. Men hvis det nu sker igen, at én af os bliver udsat for et indbrud, så vil det være en hjælp til politiet.

Vesterbros låsesmed

Det betyder også, at vi skal finde en låsesmed på Vesterbro, som ved noget om adgangskontrol, tror jeg, det hedder med et fint ord. Der findes nogle, som ved meget om alarmsystemer og den slags. Nu er det ikke et alarmsystem, vi skal have sat op, men et overvågningssystem. Video. Eller sådan noget. Måske bare et kamera, som tager nogle billeder. Det må låsesmeden kunne vejlede os om. Vi vil gerne bruge lidt penge på, at alle føler sig trygge, men vi skal heller ikke derhen, hvor vi får et rygte for at være overangste.
Det er sandt, at her i området sker der flere og flere indbrud, men vi skal altså også turde være almindelige mennesker. Vi er jo glade for, det lokale liv her er. Antallet af indbrud er stigende – ja – men ikke kun i vores kvarter. Overalt.
Derfor har vi valgt at holde lav profil med vores nye tiltag over for andre her i nabolaget. Vi taler ikke om det. Vi gør det bare.

Jeg har fortalt den stakkels ældre herre, at vi sætter et overvågningssystem op. Han blev glad og ligesom befriet. Da jeg talte med ham om det, kunne jeg mærke, at han ligesom begyndte at slappe lidt af. Han sagde, at han er ked af, at han råber op om tyveriet, men at han ikke kan lade være. Det ryger bare ud af munden på ham. Han sagde også, at han er glad for, at vi vil passe bedre på bygningen. Jeg bad ham om at passe på sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *