TV ophæng – billigt?

Er jeg tidligt på den? Altså jeg tænker, at vi allerede er langt inde i oktober måned og lige, om lidt, så er det altså singles day. Og derefter kommer Black Friday. Og jeg har da planlagt, at jeg skal benytte nogle af de gode tilbud, der kommer. Jeg har en idé om, at jeg skal have et nyt tv-apparat. Du ved sådan et superlækkert og stort et. En stor skærm. Helt flad. Om det skal være Qled eller Oled, debatterer jeg lidt med mig selv. Hælder mest mod Oled. Men jeg er dog indstillet på først at se, hvad der kommer på tilbud. Jo, jeg vil sådan set også gerne have et 8K, men tror dog, at det er for tidligt til, at 8K-apparater kommer på tilbud. Nu ser vi. Det skal være mindst 65 tommer.

Brug for et godt ophæng

Det vil bare være så lækkert. En helt nødvendig opgradering af den nuværende situation i stuen derhjemme. Og ja, jeg skal naturligvis også have et nyt TV ophæng. Gerne et bevægeligt et. Det sker jo ofte, at jeg sidder sammen med min søn og spiller Xbox (Fortnite) med ham. Vi sidder på en lille, lidt lang skammel og kæmper mod andre hold på nettet. Det er sjovt. Og det hænder ofte, at en af os falder af skamlen, fordi vi bevæger os, når vi er under angreb. Det er en god kilde til underholdning, og vi hygger os.

Når han ikke er hos mig, så spiller vi også – han bruger sin PC, der står hjemme hos hans mor. Og jeg bruger mit tv-apparat. Jeg streamer alt, hvad jeg ser på TV. Det passer mig bedst. Jeg kan se film, når det passer mig.
Nu, hvor jeg sidder her og tænker på et nyt tv-apparat, så kan jeg godt se, at den lille skærm, jeg har, ikke er god nok. Men jeg kan også se, at jeg bliver nødt til at få en professionel herud til at få sat det nye TV ophæng op. Det skal jo sidde sikkert.Har læst om det her.

For tungt til klaverbænken

Den nye skærm vil være noget tungere end den lille, jeg har nu. Jeg har faktisk haft den stående på min klaverbænk. Men hold da op, hvor vil det blive flot. Og jeg er sikker på, at min dreng vil nyde at ligge på sofaen og se tegnefilm, når jeg ikke gider at spille Xbox med ham længere. Der er jo andre ting, der skal gøres, når han er her: Der skal laves mad til ham. Hans tøj skal vaskes. Han skal læse sine lektier. Ja, som fraskilt far, skal jeg jo sørge for alle de ting, når han er her hos mig.

Nemmere nu

Men det bliver nemmere nu, fordi jeg vil også kunne følge med i, hvad han ser på tv. Og det vil jeg gerne. Han er kun 9 år gammel. Der er nogle ting, han ikke skal se på tv endnu. Også selvom han mener, at han sagtens kan klare en gyser. Nå, jeg skal videre i mit program. Singles day er her ikke endnu. Og der er også lidt tid endnu til Black Friday.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *