Tid er penge

Du kan måske spørge, hvorfor du bør bekymre dig om hastighed i første omgang. Kan dine besøgende ikke bare vente lidt længere? Jeg mener: Din hjemmeside indlæses inden for få sekunder, bør det ikke være nok? De er ikke så pressede på tiden, er de? Som det viser sig er hastigheden på dit websted super vigtigt! Bare et ekstra sekund af sideindlæsningstiden kan sænke dine konverteringer, sidevisninger og kundetilfredshed.

Det er rigtigt, et enkelt sekund! Hvem ville have tænkt, et enkelt sekund kan betyde mistede kunder?

Loadtiden

Da loadhastigheden betyder noget for dine besøgende, er det ikke overraskende, at søgemaskinerne har taget den tid som en faktor i placeringerne. Sidebelastning er nu en alvorlig faktor for at bestemme, hvor du lander i SERP’erne.

Det er især tilfældet i disse tider, hvor internetbrug af mobile enheder overhaler stationære computere. Med mobile dataforbindelser der er forholdsvis langsomme, er det vigtigt at have et websted, der indlæses hurtigt.

Det er mere end nok grunde til at bekymre dig om dit websteds hastighed, er det ikke?

Hvordan får du en hurtig hjemmeside?

Det er lidt kompliceret medmindre du har en masse viden på området. Heldigvis er der dygtige eksperter på feltet, der for ikke særlig mange penge kan gøre din webshop eller anden form for hjemmeside lynhurtig.

I Danmark er det især Kim Tetzlaff, der er anerkendt på tværs af branchen, og han arbejder både med WordPress, Magento og andre platforme.

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du henter hvert millisekund ud af din hjemmeside – det har stor betydning for både dine placeringer i Google og Bing, og det har stor betydning for dine kunders valg af, om de køber hos dig eller ej.

Her er et par virkeligt gode artikler om emnet:

https://kim-tetzlaff.dk/sogemaskineoptimering/teknisk-seo/ samt ikke mindst denne om udvikling af WordPress hjemmesider

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *