Stresscoaching

Stress er meget individuelt. Der er ikke en faktor, som gør, at du bliver stresset. Der er altid flere. Nogle af de faktorer er du klar over, andre ligger gemt et eller andet sted i din underbevidsthed. Det kan være uhyggelige ting, du har oplevet for flere år siden. Fx hvis et kært menneske er gået bort. Du har klaret at komme igennem sorgen og føler, at alt er ok igen. Men har du virkelig det? Det kan være, du har en skyldfølelse over for det menneske, eller over, at du ikke fik sagt noget vigtigt for dig til det menneske.

Hård knude

Det er en hård knude at løse. Den ses ikke og bliver heller ikke omtalt. Det kan føre til stress. Det kan være, at du taber din selvtillid, er ked af det. Det kan også være, at du pludselig bliver meget aktiv. Hyperaktiv. Måske taber du overblikket over din hverdag, så den bliver svær at håndtere. Stress har mange symptomer, og vi mennesker reagerer forskelligt. Derfor er der ikke en særlig behandling mod stress. Der er heller ikke en pille, du kan tage for at undgå stress. Men der er en god mulighed for at få et personlig behandlingsforløb hos en stresscoach.

Prøv stresscoaching!

Stresscoaching er heldigvis ved at blive mere og mere accepteret. Og det kan redde menneskeliv. Et behandlingsforløb med stresscoaching går ud på, at din behandler hjælper dig til at finde tilbage til et liv i balance med dig selv. Der findes ikke et færdigt forløb, du kan købe på internettet. Det skal skræddersys til dig, for din situation er din! Ok, det er rigtigt nok, at stresscoachingen bygger på bestemte elementer, men de elementer skal tilpasses din situation. Derfor er det vigtigt, at du finder en stresscoach, som du har tillid til. Du skal nemlig også selv tage del i behandlingen. Det er ikke massage, du får. Men massage kan i nogle tilfælde hjælpe til det første skridt i et forløb: Afstresning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *