Solvej elsker de bløde pakker

Solvej er jo en travl pige – det ved alle, der kender hende. At drive en papirfabrik er bestemt ingen nem sag, og hun fortjener alt det bedste. Det gør alle jo egentlig, men nu er det jo altså mig, der er Solvejs “bedre halvdel”, så for mig er det hende, det hele handler om. Og hun er jo en kønneste bette pige, så det er klart, at når hun nu er vild med lækkert undertøj, og jeg er vild med at se hende i det, er der tale om en ren win/win 🙂

Lingeri til Solvej

Mange mænd har det svært med at købe lingeri, frækt undertøj og hvad du nu ellers vil kalde det, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg kender hendes størrelser, og jeg køber KUN det bedste af det bedste til hende. Og nemt er det jo nu om dage, hvor man kan købe det hele online. Man skal bare vide, hvor man skal handle, for det gælder jo om at at købe det bedste – og at købe, hvor der er god service, bytteret og alt det der. Og jeg har to steder, som er de eneste online butikker med lingeri, jeg handler i:

  1. Temptedbynight lingeri
  2. House of Lingerie

De to webshops har et enormt udvalg af de bedste mærker, der er indenfor feltet, en kanongod service og hurtig levering.

For eksempel er hun ret vild med tekstilerne fra ROZA og faktisk også med Escora. Jo, Solvej har skam smag! Og hun er en drøm af en partner, for hun påskønner virkelig gaverne fra mig. Og helt ærligt: Jeg påskønner altså i den grad at se dem på hende!

Sådan er det bare.

Mænd elsker piger i frækt undertøj

Langt de fleste mænd kan jo lide at se piger i lækkert lingeri, og sådan har det altid været. Men faktisk kan langt de fleste piger også lide at bære det, for det føles jo lækkert på kroppen. Og der er kun 2 slags piger i verden: Dem, der kan lide at blive set på med beundrende blikke – og dem der ikke vil stå ved det.

Sådan er det – og det kan feminister og andet folk ikke gøre noget ved. Og det skal de heller ikke! De skal i stedet nyde, at der er piger, der både kan og vil – for eksempel escortpiger.

Kurvede piger

Vidste du, at der findes et mærke i lingeri, der er skabt til piger med en mere skandinavisk statur – som jo altså betyder bryster og hofter. Nej, jeg taler ikke om decideret buttede eller kvabsede tøsebørn, men om det, vi kalder “piger med figur”.

Mærket er det meget kendte PrimaDonna, og jeg synes, du skal tage et kig på det helt enestående udvalg, der føres i PrimaDonna her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *