Første kærestetur til New York

Min kæreste og jeg har været sammen i cirka et halvt års tid nu, og vi har besluttet, at det er tid for vores første tur sammen. Ingen af os har været i New York før, og da vi susede rundt på nettet efter destinationer og priser, faldt vi over rejsepriser.dk, som havde gode priser på flybilletter til New York, så nu er vi booket til at tage af sted om et par måneder.

Glæden ved at skulle rejse

Vi glæder os rigtig meget og har naturligvis snakket om, hvordan det vil være at rejse sammen. Heldigvis er vi gode til at snakke om tingene, og vi har her lavet en liste over de ting, man skal være opmærksom på, når man rejser sammen – og især hvis det er første gang, man rejser sammen:

  • Vi har allerede haft en weekendtur sammen, og det gik rigtig godt. Det kan være en god ide at starte blødt ud med en weekendtur for at se, hvordan I finder ud af det. Er det ikke en succes med en weekendtur, er det nok heller ikke en god ide med en længere tur.
  • Inden I vælger en destination, er det en god ide at tjekke ud, om der er ting på destinationen, I begge er interesseret i. Prøv at dele seværdigheder lige, hvis I ikke er enige om, hvad der kunne være interessant. Måske lærer I også på den måde nye ting om hinanden ved at se, hvad den anden finder interessant.
  • Brug hinandens styrker, når I planlægger jeres rejse. Måske er den ene af jer en god organisator, og den anden er god til at finde informationer på nettet om destinationen.
  • Planlæg ikke for stram en plan for jeres ferie. Det er godt at være impulsiv og at se, hvad der dukker op, lige som det er godt også at have nogle must til, hvad I vil se og opleve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *