Malaga i Andalucien

Jeg har lige haft en lang og god samtale med min bedste ven. Han er gift med en sød kvinde. Hun er hustru nr. 3 for ham. De har det godt sammen. Og deres børn (fra tidligere ægteskaber) kommer godt ud af det med hinanden.
Han fortalte, at de havde fundet flybilletter til Malaga her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/ , men de havde været nødt til at afbestille turen til oktober, fordi de tør simpelthen ikke rejse endnu. Han snakkede meget om det. De – han og hans hustru – har jo den idé, at de skal ud at rejse mindst 4 gange om året.

Skøn ide

Det er sådan en idé, de har, fordi de er så glade for hinanden. De har jo ikke været gift så længe, så de synes, ligesom at de skal indhente oplevelser, som vi andre – der har været gift i mere end 20 år, har samlet sammen gennem et langt ægteskab.
De har derfor gjort det til en fritidsinteresse at lede efter billige flybilletter – til et eller andet sted i Europa – og så tage af sted. Ud og opleve. Det er der så ligesom blevet sat en stopper for nu.

Måske lige tidligt nok?

Jeg har sagt til ham, at det der med, at de ikke kan finde flybilletter endnu, kommer der nok en ende på. De skal bare være tålmodige. Og så skal de bruge tiden, indtil de kan lede efter flere billige flybilletter på at få nogle andre erfaringer end bare rejseerfaringer. Fx et godt ægteskabeligt skænderi over hvilken farve væggen, der skal males, skal have. Eller en romantisk picnic i skoven.

Der er jo mange erfaringer og oplevelser, man får som ægtepar. Og det skal de huske. Det handler ikke kun om at rejse sammen og kunne fortælle om, at man har set det eller det. Eller er blevet skoldet eller har kvajet sig. Det handler om at nyde tiden, man har sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *