Kurser i Lean

Vi har længe været i gang med en Lean proces. Og det har givet os gode resultater, så processen med at forbedre os skulle gerne fortsætte. Men det virker, som om at det hele er gået lidt i stå. Desværre. Det er sådan set ikke, fordi der ikke er villighed til en løbende forbedring blandt medarbejderne. Det er mere noget med, at vi nok alle sammen er brændt lidt fast i vores rutiner. Og når man hænger fast i sine rutiner, så sker der jo ofte det, at idéer og spørgsmål udebliver.

Generalisering

Det er måske sat lidt groft op som en generalisering over alle medarbejdere her i virksomheden. Selvfølgelig er der nogle, som altid er opmærksomme, og som hele tiden forsøger at skubbe nye idéer og initiativer igennem. Sommetider med stor succes. Andre gange uden succes. Derfor har vi talt om at finansiere et Lean kursus til de af medarbejderne, der allerede har været på et af de gode Lean kurser her https://leanakademiet.dk, som vi fandt. De var afsted sidste år og kom tilbage til virksomheden fyldt med energi og værktøj til at komme i gang med Lean. Det var faktisk ret imponerende, hvad vi fik udrettet i løbet af forholdsvis kort tid.

God information på hjemmesiden

Jeg har været inde på sitet, hvor de udbyder Lean kurserne for at se, om der er et kursus, som måske kan fungere som inspirationskilde, til at vi kommer videre. Jeg tænker, at vi bør udnytte den viden, som nogle af vores medarbejdere allerede har, men måske kan vi samtidigt også få en ekstra medarbejder involveret. Jeg tror nemlig på, at jo flere der ved noget om Lean og forstår principperne godt, jo bedre rustet vil vi stå i fremtiden. Og det vil føre til, at resten af vores medarbejdere, som ikke har været på kursus endnu, hurtigere kan komme med ind i tankegangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *