Aldrig for gammel til hjemmesko

Vores store dreng har fødselsdag i næste uge. Han fylder 17. Går i gymnasiet i 2.g og vil gerne læse videre til ingeniør. Han elsker at sejle, så hvis han kan specialisere sig til skibsingeniør, vil han være lykkelig, siger han. Han har besøgt det danske maritime institut flere gange for at høre om forskellige projekter. de laver der. Lige nu er det skibspropeller, der optager ham. Han havde set, hvordan de laver en model af et skib med en ny propel, og hvordan de lavede test med det i deres bassin. Sådan med bølger og vind. Ellevild af entusiasme. Det er rart, at han ved, hvor han vil hen. Han er en fornuftig dreng.

Voksen ønskeseddel

Vi havde efterlyst en ønskeseddel fra ham. Han kom tilbage efter et par dage med den til os. Det var ikke mange ønsker, han havde. De, som var på listen, relaterede til skibsmodeller, og et særligt tegneprogram til hans computer. Og så var der et enkelt ønske, som stak helt af, fra de andre: Hjemmesko. Nu bruger han størrelse 44, så da jeg var i byen forleden dag, gik jeg ind i den lokale skobutik og spurgte efter herre hjemmesko i størrelse 44. De viste mig nogle kedelige tøfler af vinyl eller kunstlæder. Det var helt sikkert ikke lige den slags, han har i tankerne. Så jeg gik tomhændet fra forretningen.

De bedste hjemmesko?

Hjemme igen satte jeg mig ved min laptop og begyndte at lede efter varme og bløde hjemmesko. Jeg fandt et par i lammeskind, som er forholdsvist neutrale. De kan vist både bruges af mænd og kvinder. Bestilte dem i størrelse 45, da de skrev på deres site, at størrelserne er små i det. Nu håber jeg bare på, at de når frem inden hans fødselsdag.

Hans far har købt det der tegneprogram, han ønsker sig. Eller rettere, det er et abonnement, han får, så han hele tiden har den nyeste version af programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *