Fødselsdag og små gaver

Min datter bliver snart 5 år, og vi har lovet hende en god fest for alle hendes skolekammerater og kammerater. Min mand er amerikansk, og i USA bruger man til fødselsdage at give små gaver til gæsterne, så det vil vi introducere til hendes fødselsdag.

Det at give små gaver kender man fra bryllupper også. Der kan være tale om alt lige fra små gaver til støre gaver alt afhængig af værternes temperament og budget. Dette har spredt sig til ikke kun at være fødselsdage og bryllupper til barnedåber, forlovelsesfester, når man går på pension og holder en fest, sølv- og guldbryllupper og andre højtider.

Det er nu hyggeligt nok

Det er ikke noget, vi kender så meget i Danmark endnu, men vi synes begge, det er en sød og sjov tradition. Det er en god måde at vise sine gæster, at man er glad for, at de har valgt at tage del i en festlighed. Til voksne kan det være noget lækker chokolade eller mandler, eller det kan være noget sjovt eller festligt. Til et bryllup kan det være et flot duftlys og måske potpourri eller andet. Der er selvfølelig mere overdådige gaver til gæster, men det kan efter min mening også gå ud af kontrol.

Ny tradition

Vi vil blot lave noget sjovt eller hyggeligt til børnene og introducere denne tradition til min datters fødselsdag. Hvad kan man så finde på?

Man kan pakke en gavepose med farveblyanter, balloner, små snack etc. Det kan se sødt ud, hvis du bruger silkepapir. Når du stiller dem op, kan du binde en ballon til hvert håndtag. Det er farverigt og sjovt. Du kan købe en flaske med sæbebobler til hver af gæsterne og komme i posen også.

Print personlige labels, og sæt på gaveposerne. Køb kuverter, og læg en sød personlig hilsen i posen. I stedet for gaveposer kan du også bruge gaveæsker, hvis det passer bedre til indholdet. Du kan finde noget flot gaveindpakning eller gavepapir . Det gør det mere spændende, når der er noget at pakke op. Er det sommer, kan du lave en pakke med noget til standen. Det kan være sollotion, et håndklæde en badebold etc. Skal børnene lege ude, kan du give dem en pakke med sjippetov, kridt og måske en bold.

Ideer til emballage

Har du andre ideer til noget, man kan bruge som emballage til disse små gavepakker?

Du kan lave en lille væg med et kulørt lagen hængende og dekorere med sløjfer eller balloner. Det er et godt sted for pigerne at tage billeder.

Har du andre ideer til, hvordan du kan gøre en 5-årig fødselsdag til en særlig oplevelse? Måske noget med en ballonklovn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *