Flyv komfortabelt

Når du rejser er det at tage godt vare på dine fødder ufatteligt vigtigt. Det kan ødelægge en rejse, hvis du har ondt i fødderne eller ikke har det rigtige fodtøj med. Nu kan du jo bare tage en masse sko med, men de fylder og vejer, så hvor mange par sko har du rent faktisk brug for? Det magiske tal er 3 – og det ene par har du på, når du tager med flyet.

 

Hvis du som jeg godt kan lide at rejse og er frisk på at tage af sted, når du kan finde billige flybilletter online – og det kan du nærmest altid på https://www.rejsepriser.dk/ , så er det med at have det med pakningen på plads rigtig vigtigt. Du vil jo gerne have det rigtige med. Derfor har vi her set på det, der fylder og vejer mest – sko.

 

Før du vælger hvilke sko, du vil have med, er det med at have fundet ud af din garderobe, så de sko, du vælger, passer til din garderobe. De mest anvendelige farver i sko er derfor basisfarver. Basisfarver er for eksempel brun, sort, beige, navy etc. Det kan også være sko med mønster for eksempel, leopardmønster for de mere vovede.

 

Først skal du se på de aktiviteter, du forventer på din tur. Det er de første skridt, når du vælger dine sko. For eksempel skal du på travetur, så er et par passende sneakers et godt valg. Skal du på forretningsrejse er et par flade ballerinasko et godt valg.

 

Dine 3 sko bør følge denne formel:

  1. Komfortable sko til sightseeing
  2. Aktivitetssko – alt efter dine aktiviteter
  3. Dine ekstra sko

 

Komfortable sko til sightseeing

Her skal du vælge sko, der er komfortable. Du skal sikkert gå en masse, så det er vigtigt, at disse sko er behagelige. Sørg for, at denne sko passer til nærmest hele dine garderobe. Og er det London, der er på rejselisten, skal du forvente at gå MEGET!

 

Aktivitetssko – alt efter dine aktiviteter

Her afhænger det af, hvad du skal på din ferie. Er det en vandreferie eller for eksempel en forretningsrejse? Vælg sko herefter.

 

Dine ekstra sko

Her kan det være at du har brug for et par sandaler, hvis du rejser til en varm destination, eller måske et par støvler, hvis det er en kold destination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *