Firmaevent i Roskilde?

Vi nåede det lige. Altså at afholde en temadag med hele firmaet. Vi var blevet enige om at tage en dag ud af kalenderen og bruge den på os. Som et team. Og så lade alle kunderne vente til dagen efter. Og jeg er sikker på, at det var en rigtig fornuftig beslutning, vi tog. Vi ryger jo ind i endnu en meget svær periode, sådan som det går op og op med coronasmitten her i området.

Teambuilding

Vi valgte at lave et firma event, hvor vi kombinerede det med nogle teambuilding aktiviteter, der fokuserede på at fastslå, at vi er et godt team. Det betød, at vi tog det afslappede tøj på, mødtes på en mark og lod os udsætte for en række Highland Games som her: https://www.highlandgames.dk/. Det var sådan noget med både fysisk krævende øvelser og intellektuelle øvelser. Der var noget for enhver. Og det var super godt at se, at folk, der måske ikke taler sammen til hverdag, kan have det sjovt sammen. Og det var meget bekræftende at se, at folk, som vi ved, allerede er et godt team sammen, får det fasttømret. Det er noget, jeg tror på. Jeg tror, at det er sundt at bygge på de stærke elementer først. Og blive ved med det. Når de er stærke, så kan de holde til mere. Og det tager naturligt de svagere elementer med sig. Og det fører til, at man overalt bliver stærkere. Ja, det er bare min logik.

Omvendt logik

Jeg kan forklare dig det med omvendt logik. Jeg tror ikke på, at man først skal styrke de svageste elementer i en virksomhed. Eller et samfund. De skal styrkes og hjælpes. Ja. Hele tiden. Men de stærkeste skal hive de svage med sig. Og det kan og vil de kun, hvis de bliver stærkere. Det lyder måske lidt egoistisk. Måske er det også det. Men jeg har faktisk set, at det virker. I hvert fald i min virksomhed. For nogle år tilbage havde vi nogle medarbejdere, der virkeligt var svage. I dag står de frem som meget stærke, fordi de blev hevet med ind i kampen af dem, der var stærkere på det tidspunkt. Og jeg er overbevist om, at hvis vi ikke havde kombineret de årlige firma events med forskellige former for teambuilding, så ville vi ikke være nået halvt så langt, som vi er i dag.

Skal være i Roskilde

Så ja, jeg er virkeligt glad for, at vi nåede at få endnu et event her i efteråret. Det var en sjov dag, hvor vi var på skattejagt ved hjælp af GPS. Jeg havde søgt efter endnu et nyt koncept for vores dag. Jeg havde søgt efter teambuilding andre steder end i København. Jeg startede med at søge efter ”Teambuilding Sjælland” og endte med at se efter ”Teambuilding Roskilde”. Og hvor endte jeg? Selvfølgelig hos det firma, jeg har brugt til at hjælpe os med arrangementet i de sidste år. De er bare supergode. De har fuld forståelse for min holdning, og de har altid overraskelser med sig. Det er fedt at have gode samarbejdspartnere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *