Mit bryllup

Det er en rar fornemmelse, at planlægningen af min tilkommendes og mit bryllup nu endelig er helt på plads. Efter at vi som forholdsvis modne mennesker – vi er begge sidst i 40’erne – mødte hinanden for knap tre år siden, har vi vænnet os så meget til hinanden, at vi ikke er i tvivl om, at det er det rigtige at gifte os.

Vi har begge to været gift en gang før, men det var første efter, at de to ægteskaber var gået i stykker nogenlunde samtidigt, at vi mødte hinanden ved en tilfældighed. Jeg var helt fra starten meget forelsket i Malene, og jeg var meget glad for overhovedet at have mødt hende, for jeg egner mig vist egentlig ikke rigtigt til at leve som single.

Og det med at forsøge at finde en partner via diverse datingsider på nettet har aldrig tiltalt mig, men jeg skal da ærligt indrømme, at den tanke var begyndt at pusle i mit baghoved allerede efter et lille halvt års tid som ungkarl.

Men så var det en sen sommereftermiddag, at jeg på en cafe fik øje på Malene ved et andet bord. Vi sad begge med en kop kaffe, og jeg kunne ikke dy mig for at sende hende nogle stjålne blikke, for jeg syntes med det samme, at hun så virkelig dejlig ud.

Det krævede alt, hvad jeg kunne opdrive af mod og mandshjerte at gå over og indlede en samtale med hende, men det var da godt, at jeg tog mig sammen, for det var tydeligt, at jeg ikke var helt uinteressant for hende. Det hele endte med, at vi flyttede sammen, og nu har vi altså besluttet at gifte os.

Vi har valgt at holde et forholdsvis stille og roligt bryllup, men selv om vi kun inviterer den nærmeste familie og nogle få venner, bliver vi alligevel 28 til festen, så var har ikke plads til at holde den herhjemme.

Malene har længe haft en drøm om, at hendes bryllupsfest skal foregå på en bestemt kro tæt ved Limfjorden, og det passer faktisk meget godt med, at det meste af både hendes og min familie bor her på vores egen egn i det nordlige Jylland.

Malene ønske om at holde bryllupsfest på lige netop den kro hænger sammen med, at jeg helt i starten af vores forhold inviterede hende på en tre dages kroferie netop der. Indtil den lille ferie sammen havde vi på en måde hidtil følt hinanden lidt på tænderne for at finde ud af, om vi havde en fremtid sammen.

Vi er enige om, at det i høj grad var den lille ferie, der gjorde udslaget, for vi var meget tæt på hinanden i de tre dage og fandt ud af, at vi sagtens kunne holde hinanden ud 24 timer i døgnet. Det har vi så i øvrigt så grundigt fået bekræftet ved at bo sammen i over to år.

Nu er alle aftaler om menu og så videre på plads, så vi bare kan glæde os til vores bryllup.

[box] Her er et par gode links, hvis du er interesseret:

Bryllup ved Limfjorden

Kursus og møder i Struer

Hotel Oasia[/box]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *