Billige nye tagrender

Min kæreste og jeg købte i marts et hus lidt udenfor Køge, og det er simpelthen et sted, vi bar elsker. Huset er i ret god stand, men der er selvfølgelig en del at gøre, for det er fra 1968. Ingen af os er handy selv, men vi kender flere, der er – og de kender så håndværkere, der kan træde til der, hvor vi ikke kan selv. Og nogle gange er man bare heldig at rende i de helt rigtige mere eller mindre ved et tilfælde.

Fra tagrensning til tagrender

Vi bestilte for eksempel et firma – Sjællands Ejendomsservice – til at komme og rense og behandle vores tag, for det var temmelig beskidt og havde en del begroninger med alger og vistnok også noget mos. Det gjorde de så, og de gjorde et formidabelt godt stykke arbejde med den tagrensning, må jeg sige. De gav samtidig en decideret algebehandling – så skal vi ikke døje med alger lige foreløbig.

Manden fra firmaet fortalte os så, at han undervejs i arbejdet havde set, at vores tagrender var i ret dårlig stand. Der var adskillige revner blandt andet. Det betyder, at vandet løber ud af tagrenden, hvor det ikke skal – og ned i murene. Det dur jo ikke, så noget måtte gøres.

Det var desværre ikke muligt at reparere dem, så vi bad ham om et tilbud på nye tagrender.

Det fik vi et par dage efter, og det var faktisk en hel del billigere, end vi havde regnet med, så vi slog til.

De stillede 3 mand og pillede de gamle tagrender ned, monterede nye beslag og nye tagrender på én og samme dag. Og det var sgu et flot stykke arbejde.

Nu ligner huset jo en million nærmest 🙂 Taget er fint og rent, og d enye tagrender gør faktisk, at hele huset ser meget nyere og friskere ud.

Det kan godt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *