Lån 10000 kr.

Endnu er der ingen låneudbydere herhjemme, der tilbyder SMS lån på 10000 kroner. Du kan højst låne 7000 som SMS lån. Skal du bruge mere, er der andre og billigere alternativer.

SMS lån er hurtige lån med meget kort løbetid og en ekstrem høj rente, der kan oprettes via mobiltelefonen. De kan bruges til at dække et akut hul i økonomien. F.eks. hvis du står og mangler 1000 kroner sidst på måneden og ved, at du kan betale pengene tilbage, så snart du får løn.

Bevilget overtræk

Men i praksis ville det være billigere at få et bevilliget overtræk i banken. Den høje rente gør nemlig, at det er den suverænt dyreste måde at låne penge på. Vi er helt oppe at tale en årlig omkostning i procent (ÅOP) på 700 % og opefter.

Selvom det ikke er helt reelt at se på ÅOP i denne forbindelse, da lånene maksimalt har en løbetid på 30-60 dage. Men det giver en god sammenligning i forhold til ÅOP på de mere traditionelle forbrugslån, der normalt ligger omkring 20-30 %.

Låner du 1000 kroner, skal du betale 1190 kroner tilbage indenfor 30-60 dage hos nogle af de billigste låneudbydere! Til gengæld har du pengene indenfor få minutter, hvor det oftest tager længere tid at få lavet et bevilliget overtræk i din bank.

Løbetid

Tilsvarende ville du skulle betale tæt på 12000 kroner tilbage, hvis det var muligt at tage et SMS lån på 10000 kroner herhjemme. Med en løbetid på mellem 30 og 60 dage, er det næppe muligt at hive ud af en normal månedsløn.

Så alene derfor er der en god grund til, at ingen af låneudbyderne herhjemme giver dig mulighed for at låne så mange penge. Det højeste beløb du kan låne, er 7000 kroner hos Vivus. Hos andre udbydere går grænsen ved 5000 eller 6000 kroner.

Men hvad gør du så, hvis du har akut behov for et lån på 10000 kroner?

Et godt alternativ er, som allerede nævnt, at få et bevilliget overtræk i banken, men det vil næppe være muligt med så højt et beløb. Har du brug for 10000 kroner her og nu, vil banken i stedet forsøge at sælge dig et traditionelt forbrugslån, hvilket betyder, at du skal igennem den sædvanlige trummerum med budgetlægning og så videre, før de bevilliger dig lånet.

Lån uden om banken

Har du af den ene eller den anden grund ikke lyst til at skulle gå i banken, er alternativet at tage et forbrugslån. Hos en af de mange online låneudbydere, som du kan se i listen her på siden. Her får du væsentlige billigere renter online og længere løbetid og kan så afdrage lånet under mere rolige forhold, end hvis du havde taget et kviklån på 10000.

Men da der er stor forskel på, hvor høje gebyrer og renter de enkelte låneudbydere har, bør du sætte dig grundigt ind i betingelserne hos hver enkelt låneudbyder, før du vælger, hvem af dem du vil låne hos. Selvom vi har gjort sammenligningsarbejdet for dig, bør stadig selv sætte dig ind i vilkårene, før du vælger en låneudbyder.

Lån i Sverige

Et sidste alternativ er at oprette et SMS lån på 10000 i Sverige. SMS lånene stammer herfra, og i Sverige er det rent faktisk muligt at låne så højt et beløb som SMS lån. Men det kræver selvfølgelig, at du har et svensk CPR-nummer, svensk adresse og et svensk mobilnummer, og så er der selvfølgelig lige det med kursen.

Lånet er jo i svenske kroner, så du får kun omkring lidt over 8000 danske kroner i hånden. SMS lån er for alvor blevet populært i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *