Botox og Restylane filler

Jeg har ikke levet et hårdt liv med alkohol og smøger, men som karrierekvinde har jeg arbejdet rigtigt hårdt. De mange timer og stressen har resulteret i, at jeg er noget mere rynket i ansigtet end de fleste kvinder på 42 år.

Af samme årsag valgte jeg derfor at give mig selv en lidt anderledes fødselsdagsgave; nemlig en gang Botox behandling samt en filler behandling. Jeg er typen, som er meget bange for nåle, så det var noget, jeg lige skulle overvinde.

Botox behandling

Jeg havde bestil tid Botox behandling om tirsdagen, og jeg havde taget min veninde, Carla med. Behandleren var en super sød kvinde, som måske var midt i 50’eren, og hun forklarede mig, hvordan hun ville sprøjte Botox ind.

Hun sagde, at jeg stort ikke ville mærke noget udover et lille prik. Og hun forsikrede mig også om, at det Botox ikke var farlige, så jeg var helt rolig. Vi blev enige om, at mine panderynker var dem, som mest havde brug for at slappe af og blive udglattet.

Hun sprøjtede derfor en gang Botox ind i panden og ganske rigtigt, gjorde det slet ikke ondt. Få minutter sagde hun, at det var det. Derudover sagde hun, at hun ville anbefale mig, at kombinere behandlingen med en gang filler Restylane.

Restylane filler

Grunden til at hun syntes, at jeg også skulle have Restylane filler var, at mine rynker var noget dybe. Så for at få det bedste resultat burde jeg få genskabt noget fylde og spændstighed ved hjælp af fillers.

Hun sagde dog, at behandling med Restylane filler kunne lidt ondt. så hun ville først lige smøre bedøvende creme på stedet. Efter et par minutter sprøjtede hun så Restylane ind, og jeg kunne stort ikke mærke noget.

Hun rakte mig et spejl, og jeg kunne straks se før og efter, at rynkerne og furerne nærmest var forsvundet. Og det bedste af det hele var, at effekten ville vare cirka 4 måneder for Botox og cirka  6 – 12 måneder for Restylane filler.

Prisen for Botox blev 1250 kr. og for Restylane 3500 kr. så alt i alt 4750 kr., hvilket er en lille pris at betale for at få et ungdommeligt og friskt look igen.

Læs meget mere om alverdens plastikkirurgi på hjemmesiden Øjenlågsoperationer.dk. På hjemmesiden finder du både billeder, videoer og omfattende guides om de mest populære kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *