Den traditionelle påsketur nærmer sig?

Hver påske tager hele familien til Kruså for at hygge en helt uge væk fra al teknik, fjernsyn m.m. Okay, vi ser da lige lidt fjernsyn om aften, men så er det også det. Sidste år var der perfekt vejr med solskin og op til 28 grader i solen. Der kunne vi sidde ude på terrassen i bar mave og min den yngste datter rendte rundt i en body. Hun havde selvfølgelig solcreme på. Vi grillede faktisk hver aften og vi lavede sågar en hjemmefanget ørred på et bål.

Det tror jeg næppe kommer til at ske i år, for påsken kommer til at falde tidligt i april måned og der kan vi jo risikere at have sne. Jeg håber virkelig ikke at vi får sne i år, syntes vi havde rigeligt sidste år. Indtil videre har vejret været fantastik, se bare ud af vinduet lige nu.
Turen derned og hjem er jeg da så småt begyndt at frygte grundet vores yngste datter. Trods selvopvarmende sutteflasker, tøj til nyfødte og kørepose til baby autostol, så skreg hun hele vejen derned og også da vi kørte hjem sidste år. De 400 kilometer vi har hver vej, kan godt gå hen og bliver ret så frustrerende. Hun er dog blevet bedre til det med at køre bil.

Jeg tror, det er efter vi har købt en kørepose i lammeskind, for det ser ud som om, hun elsker at blive sat i den. Ud over hun elsker at sidde i den, så siger hun nemlig heller ingenting. Det fede ved den kørepose er, at den også kan bruges som kørepose til klapvogn, baby løbejogger og til cykel stolen. Det gør faktisk, at vi bruger den stort set hver dag grundet jeg enten cykler eller løber med min datter til dagpleje hver dag.

Jeg er ret glad for, at jeg har købt en wattmåler til at tjekke op på mit kalorie-forbrænding. Det motiverer sgu!
I år har vi også taget et trick mere i brug ud over sutteflasker.  Hun bruger nemlig heller ikke sutteflaske så meget mere.

Nu hvor jeg tænker over det, bruger hun faktisk ikke sutteflasker mere. Nogen der vil købe sterilisator til sutteflasker i glas he he. Nej, vores ekstra trick ligger i ikke mindre end en i pad. Ved godt der er mange der vil ryste på hovedet af dette og sige, “at det ikke er noget børnene skal lege med når de kører i bil. De skal da sidde og kigge ud af vinduet og følge med i, hvor det er, man befinder sig i naturen”. Ja, det er måske rigtigt, men nu er det sådan, at vi kører på motorvej hele vejen og der er der ikke meget natur at kigge på desværre. Derfor har valgt at ignorere alle kynikerne og bruge ipaden som et hemmeligt våben.

Nu har jeg skrevet lidt om vores hemmelige våben til, hvordan vi får vores datter til at være stille i bilen på den lange 400 kilometers påsketur.
Nu spørger jeg jer, er det i orden at bruge en I pad eller tv til ungerne når man kører bil? Hvad gør I eller har I gjort for, at få ungerne til at være nogenlunde stille om bag på bagsædet?
Glæder mig til at høre, hvad I skriver.