Sengetøj til sommerhuset

Sengetøj til sommerhuset

For godt to år siden købte jeg og min kone et sommerhus ved den jyske vestkyst. Det skulle forstille og være en investering, men der var bare nogle ting, som vi måske ikke lige havde researchet ordentlig, før vi købte vores sommerhus. Vi havde ellers, syntes vi selv, fundet et rigtig sødt sommerhus med en god beliggenhed nær Vesterhavet, med en masse god natur omkring sommerhuset. Problemet med sommerhuset er, at det ligger placeret langt væk fra alle ting og derved er der ingen, der gider leje det. Det var selvfølgelig begyndt at gå os meget på, for pludselig var sommerhuset blevet til en udgift frem for en aktiv. Vi gik med tanken om, at vi nok heller måtte sælge det og regne med at vi ville få et tab.Pludselig en dag kom der et brev ind af døren fra en lokal investor, der meget gerne vil købe vores sommerhus for et beløb, der var betydelig større end hvad vi gav for det plus en sommerhusgrund i et attraktivt udlejningsområde nær badebyen Løkken. Vi greb selvfølgelig chancen med det samme og tog imod tilbuddet. Det var jo en win win situation for os. Vi gik straks i gang med at hente tilbud ind på sommerhuse og fandt en lokal entreprenør til opgaven. Nu er sommerhuset næsten færdigt og nu mangler vi bare inventar. Det troede vi selvfølgelig ville være lige så let, som at pille sig i næsen. Igen tog vi fejl. I et sommerhus i den kaliber, kan man ikke bare køre i Bilka og købe de billigste ting, for tingene skal jo holde til at blive brugt. Udover dette er der faktisk mange mennesker, der har en eller anden form for allergi. Derfor skal sådan noget som sengelinned, seng, dyner, sengetøj være lavet af et tekstil, som er meget allergivenlig. Derudover skal det jo også være af en slidstærk kvalitet.
Fordi jeg nævner sengetøj er fordi, det var det, vi faktisk havde størst problem med at få fat i. Vi var både i jysk sengetøj lager for at kigge, men der havde de ikke sengetøj som var allergi venlig, men en masse sengetøj på tilbud. Vi ledte lang tid før vi fandt et sted, hvor både kvalitet og allergi kravene var gode nok. Derud over var sengetøjet økologisk og så var det faktisk ok billig, men tror også det er fordi vi købte det online på en økologisk webshop butik. Vi købte dog også meget for vi skulle jo have sengetøj til baby, sengetøj til junior og sengetøj til voksne. Vi købte to sæt til hver, et sæt fra sebra til de voksne og et cars sengetøj til babydynerne og junior dynerne.
Nu mangler vi bare at få nøglen til sommerhuset, som vi får om 2 dage. Derfor har vi valgt at pakke bilen på Sjælland og køre til Nordjylland og gøre sommerhuset klar, så vi holder julen derover med vores børn. Vi håber inderligt at vi vil blive rigtig glad for beslutningen og vil komme til at nyde den vestjyske natur og få nogle rigtig skønne ferier derover.
Derfor jyder pas på, for nu kommer københavnerne og invaderer Jylland. Bare rolig jeg har min #myfavoritefood med i form af gyldenbrun væske, håber i kan lide øl.

Ses over i det mørke:-)

1 Comment

  1. Ååh det lyder hyggeligt med jul i sommerhuset på Danmarks vestkyst. Gid det var mig. Min kone er helt oppe at køre over at vi skal holde jul i Norge næste år. Jeg ville hellere det i skal.

    Stort tillykke med sommerhuset forresten:-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *