Pas på dine muskler med sportsbind

Mange unge mennesker glemmer, at de skal passe på deres muskler, da de skal bruge dem resten af livet. Men derfor skal de selvfølgelig ikke skære ned for sporten, da den også holder kroppen sund. En god løsning, som få kender til, er sportsbind.

Der findes mange forskellige varianter af sportsbind:

  • Albuebind/albuestøtte: Albuebind og albuestøtte kan bruges til mange ting. Det kan bruges til at forebygge skader i albuen, men også til nuværende skader, så albuen bliver udsat for mindre belastning. Mange håndboldspillere bruger også albuestøtte til når de kaster sig.
  • Ankelbind/ankelstøtte: Ankelbind og ankelstøtte bruges til at forebygge vrid i anklen, men også ved nuværende skader i anklen, f.eks. efter forstuvninger hvis man har været vredet om i foden.
  • Håndledsbind/håndledsstøtte: Håndledsbind og håndledsstøtte bruges til at forebygge og beskytte mod skader i håndleddet, men også ved nuværende skader i håndleddet.
  • Knæbind/knæstøtte: Knæbind og knæstøtte kan bruges til mange ting. Der findes specielle knæbind til folk med springerknæ og der findes specielle knæstøtte til håndboldspillere, så knæet ikke bliver udsat for store slag, når de kaster sig i gulvet.