Navnet er Solvej og jeg er 65 år og er gået på pension fra i år. Jeg har tidligere været it-suporter på en omkring liggende papirfabrik som jeg har meget kær.

Jeg startede nemlig på fabrikken som indpaknings pige i en alder af 12 år. Siden da voksede min stilling med årende.

Jeg gik desværre tidlig ud af skolen for at kunne hjælpe mine forældre med betalingerne til hjemmet. Derfor startede jeg så tidligt på papirfabrikken. Efter 4 år blev jeg ansvarlig for trykkermaskine 4 som var ret vildt taget i betragtning af at jeg kun var 16 år. Efter 10 år på denne post blev jeg flyttet op i administrationen som en slags leder for produktionen. Efter at have siddet der nogle år begyndte der for alvor at ske noget med computerverden og ledelsen spurgte mig om jeg ikke kunne tænke mig at få en uddannelse inden for denne verden og det takkede jeg da ja tak til.

Efter 6 år havde jeg så en kandidat(betalt). På det tidspunkt var det helt uhørt at en kvinde med min baggrund havde sådan en uddannelse og det kunne sagtens mærkes blandt de “fine folk”.

Fra jeg var færdig med min uddannelse og så frem til for nyligt har jeg stået for it afdelingen. Selvom jeg ikke arbejder mere kan jeg ikke lade denne vidunderlige internet/computer verden  være. Derfor vil der også blive skrevet en del om de forskellige gadgets og andre ting jeg nu kan finde på at købe fra nettet.

En anden ting som jeg holder meget af er den sunde verden, altså en miljøbevidst “økologisk verden”. Derfor bruger vi også kun Økologi i hjemmet og det har heldigvis smittet af på vores børn.

Det har medført at vores børnebørn kun bruger økologisk babyudstyr, hvilket jeg er meget glad for.

Det var hvad jeg har at skrive om denne gang.

Solvej