Jørgen fik sit drømmejob

Jørgen fik sit drømmejob

Så fik Jørgen sit drømmejob som souschef hos den lokale købmand. Han havde længe gået og drømt om stillingen, så han var naturligvis rigtig glad, da han kom hjem til mig og børnene.

Jeg var bestemt også glad på hans vegne og familiens vegne, for han kommer til at stige 3.500 kr. i løn om måneden. 3.500 kr. lyder måske ikke af alverden, men for os er det mange penge.

Jeg har lige født vores 4. barn, Inger, så der er rigeligt at bruge penge på. Vores 3 andre børn er drenge, så der bliver ikke så meget, som Inger kan arve fra dem. Selvfølgelig kan hun arve Odder barnevognen, babyalarmen, brystpumpen og sutteflaskerne, men vi skal starte fra bunden med bl.a. at købe tøj til hende.

Vi bliver også nødt til at købe en ny autostol til Inger. Vores hund Sofus kunne ikke dy sig, så den nåede at tygge sig igennem halvdelen af den gamle Römer autostol, som Inger skulle have haft. Jeg har været på nettet og kigge, og heldigvis kan man købe billige autostole på tilbud fra de gode kendte mærker.

Nu hvor Jørgen kommer til at tjene lidt mere i løn, så regner jeg også med, at vi skal have ny bil. Den næste bil vi får bliver sikkert med Isofix beslag, så jeg kigger lidt på forskellige autostole med isofix. Isofix skulle efter sigende være noget af det mest sikre, da barnestolen står rigtig godt fast og i særdeleshed ved sidekollision.

Der findes så mange fine mærker, som alle ligger højt i de forskellige tests, som blandt andet FDM foretager. Jeg overvejer enten at købe en Recaro, BeSafe, Cybex, Brio eller Britax Römer autostol, som var magen til den gamle, som Sofus spiste.

Babytorvet.dk forhandler alle disse lækre mærker. Jeg er dog i tvivl om hvilket mærke og hvilken type autostol, som jeg skal vælge. Sikkerhedsmæssigt ligger de alle rigtig godt placeret, og de er også alle sammen rigtig flotte. Jeg må hellere vente og spørge Jørgen, det er jo trods alt også hans penge, som vi skal bruge på stolen J

Jeg ved heller ikke hvor mange penge, der er tilbage på kontoen. Jeg har lige brugt 2.200 på diverse hundeudstyr og hundefoder til Sofus. Jeg ved ikke, hvad der er med ham, men han tygger simpelthen alt i stykker. Jeg tør ikke at tænke på, hvor mange hundehalsbånd, hundeseler og hundelegetøj jeg har købt til ham over det sidste år. Selv hans hundekurv og hundeskål har fået hele turen, og ligner noget der er løgn nu.

Inden vi købte Sofus, sagde min veninde Lonny godt nok til mig, at det er dyrt at have hund. Men hvis ikke Sofus gik og tyggede alt i stykker, så synes jeg egentligt ikke, at det er så dyrt igen. Jeg køber 3 poser Royal Canin hundefoder ad gangen, og de holder rigtig længe. Jeg troede egentligt, at hundefoder var meget dyrere, men når man køber det i en online dyrehandel, så er der faktisk mange penge at spare.

Lonny og hendes mand køber ikke hundefoder, de laver det selv. Jeg kan ikke forstå, hvordan det kan svare sig at lave egen hundemad, men det kan det, siger Lonny. Det eneste tidspunkt Sofus får hjemmelavet mad på, er når han får vores rester efter aftensmaden. Det vil jeg helst ikke kalde hundemad, og det skal Jørgen heller ikke, for så kommer han over mors knæ J

 

1 Comment

  1. Hvor er det fedt at få nyt arbejde og ikke mindst få mere i løn. Jeg har selv lige fået udbetalt min efterløn og de penge blev brugt på huset og ferie og så lige en enkel ny hårfarve til mig selv.
    Lidt forkælelse har man vel lov til at få.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *