Jeg ryger stadigvæk, bare ikke tobak

Jeg ryger stadigvæk, bare ikke tobak

Jeg har aldrig haft noget ønske om, at jeg ville stoppe med at ryge. Jeg har der i mod haft et ønske om, at jeg ikke skulle ryge tobak mere. Grunden til at jeg havde det ønske var, at jeg på et tidspunkt kom til at læse en artikel om, hvor mange skadelige stoffer man kan finde i tobak. Jeg husker det som om, at tobak inderholder omkring 4000 forskellige skadelige stoffer. Jeg ved ikke hvad du tænker når du hører sådan et tid, men det får det til at løbe koldt ned at ryggen på mig når jeg hører det. Det er rigtig mange forskellige stoffer, som man får ind i kroppen, når man ryger almindelige cigaretter. Der har været kendt i mange år efterhånden, at det er skadeligt at ryge. Det har dog ikke fået mig til at stoppe, for det er jo rigtig hyggeligt, og jeg har mange forskellige små ritualer forbundet med det at ryge. Når jeg lige har spist, så skal jeg have mig en cigaret.Når jeg lige står op, så vil jeg gerne have en cigaret sammen med en kop kaffe.

Jeg har forsøgt at stoppe nogle gange, og mit problem de gange har jo nok været, at jeg i bund og grund ikke har haft lyst til det. Grunden til at jeg har gjort det alligevel er, at jeg gerne ville undgå at udsætte mig for alle de stoffer der følger med, når med ryger almindelige tobaks cigaretter. På et tidspunkt bliver jeg dog opmærksom på, at der er noget der hedder e-cigaret med nikotin e-cigaret-med-nikotin.com. Jeg var godt klar over, at man kunne købe e-cigaretter, det var dog nyt for mig at man kan købe dem med nikotin også. Det er jo netop nikotinen jeg mangler når jeg stopper med at ryge. Siden jeg har fået min e-cigaret med nikotin, så har jeg faktisk ikke brugt almindelige cigaretter. Jeg synes der er en lang række af fordele, når jeg bruger e-cigaretter, for nu er det faktisk muligt for mig, at ryge alle steder. Nu kan jeg sidde indenfor i stuen og se tv mens jeg bruger min e-cigaret. Det var ikke noget jeg kunne før, for min kone vil ikke have det. Hun synes det lugter, og så vil hun heller ikke have det, og siden vi fik børnebørn så har hun tænkt rigtig meget på dem. Siden dengang, så har jeg haft total rygeforbud indenfor. Jeg har derfor været nød til at gå udenfor, og det er altså ikke nogen stor fornøjelse, når det nu er koldt, regner og blæser udenfor. Derfor så er jeg også rigtig glad for, at det nu er muligt for mig at ryge indenfor. Grunden til at det kan lade sig gøre er, at der kommer ikke nogle skadelige stoffer når man bruger e-cigaretter med nikotin. Det eneste der kommer ud, når man bruger dem, det er vand dampe. Du kan derfor sidde lige ved siden af børn og ryge på dem, uden du kommer til at udsætte dem for noget. Det er en rigtig god opfindelse, som alle rygere skulle tage og anvende. De slipper for at udsætte sig selv og andre for de mange skadelige stoffer, der findes i e-cigaretter.

1 Comment

  1. Det er ganske rigtig formuleret, men jeg holder nu alligevel min e cigarett væk fra mine børn. Det gør jeg nu mest af den grund, at jeg ikke vil give dem det indtryk, at det er ok og dampe på en e cigarett

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *