Er der mange der lover at du kan blive sund på den lette måde

Når man snakker markedsføring, så er det utrolig let at love en helt masse væk på det tidspunkt hvor man sælger varer, men når det så kommer til at leve op til de samme ting når folk har købt, det er noget helt andet. Når man surfer rundt på nettet, så er det helt vild hvad forskellige kosttilskud fx. kan gøre. Der findes faktisk rigtig mange forskellige piller, som kan hjælpe dig med faktisk alle de forskellige ting som man kan fejle. Når man kigger på nogle af de annoncer der er på nettet, så er det også som om, at være jo mere videnskabelig en annonce og et produkt lyder, jo mere sælger de. lidt på samme måde som i tv, så har jeg de forskellige fabrikater mistænkt for, at de nogle gange også opfinder en eller anden lidelse, som det ikke er nogen der lyder af. De har så typisk tøjet nogle flotte navne til produkterne, så går det hele op.

Der er rigtig mange regler indenfor medicin men når der kommer til kosttilskud så er der ikke særlig mange mere. Der er dog nogle ting man ikke må gøre i Danmark, men måden hvor du kommer udenom det er, at de har hjemmesiderne til at ligge i lande, hvor lovgivningen ikke er lige så streng som den er i Danmark. På den måde så kan de love dig gud og grønne skove. Der er typiske heller ikke nogle ting som produktet ikke kan. Du skal derfor være opmærksom på, hvor siden er er beliggende, for på den måde kan du få en idé om, hvilke regler der er gældende.

Der er ingen tvivl om, at branchen med kosttilskud har fået et lidt dårligt ry, og det er jo netop fordi at der på mange forskellige hjemmesider, blevet lovet meget mere end produkter kan klare. Jeg har derfor også altid været med skeptisk omkring at købe den slags, for det virker lidt som et cowboy land, hvor alt bare er noget man gør. Der findes dog også ærlige sælger, der ikke oversælger produkterne, som en af dem er fx. http://www.acaipiller.dk/. Fordelen ved den side er, at de ikke sælger produkterne, for det er mere information du kan finde på siden. Det betyder også, at du finder forskellige anmeldelser derinde, og det er derfor en super god mulighed for dig.

Acai piller ved du måske ikke helt hvad er, men de stammer fra det lille bær Acai der vokser i flere lande omkring regnskoven i Sydamerika. Der er meget speciel både i smag og i hvad det indholder. Der er flere forskellige der faktisk beskriver smagen som noter af chokolade, og det er jo ikke det værste, specielt ikke når de inderholder rigtig mange gode vitaminer, og ikke mindst de meget omtalte Antioxidanter, som de er rige på. Nu sidder du måske og tanker, hvorfor du skal spise et bær der kommer så langt væk fra, når der nu er så mange andre bær. Til det kan man sige, at Acai fx. indeholder 30 gange så mange c-vitaminer som det danske solbær, så det siger næsten sig selv, at du kan få rigtige mange nyttige indholdsstoffer i sådan nogle Acaipiller.