Blev ambassadør for e-cigaretter til et bryllup

I det seneste år har jeg gået rundt og suget i en e-cigaret med stor velbehag. Før røg jeg mellem 20 og 40 smøger dagligt. Man skal jo ikke have en større uddannelse som atomfysiker for at vide, det ikke er særlig smart og sundt. Jeg var også begyndt at få en meget fæl ryger hoste og min kondi, uha den er næsten ikke værd at skrive om. Jeg gør det dog alligevel, men kun til skræk og advarsel.

Jeg troede ikke kondien var så dårlig

Som sagt fandt jeg ud af, at min kondi virkelig stank da jeg indgik et væddemål med en kollega om, at jeg sagtens kunne løbe 10 km på under en time uden problemer. Det skal siges, at jeg tidligere var meget aktiv løber og 10 km kunne jeg sagtens gøre under 45 minutter. Jeg løb da også de 10 km, men det blev med tiden 1 time og 10 minutter og så havde jeg et sæt lunger, der var klar til at blive kastet op. Den efterfølgende nat sov jeg stort set ikke, grundet jeg hostede og spruttede som en gal.

E-cigaretten var min lykkesmed

Dagen efter besluttede jeg mig for, at de cigaretter skulle smides ud og det gjorde jeg lige foran snuden på mine børn og kone. På den måde havde jeg jo pålagt mig et ansvar over for dem om, at jeg ville stoppe med at ryge. Formiddagen var super let at komme over, men da jeg havde spist til middag, var det godt nok svært lige pludselig. En af mine kollegaer havde lige anskaffet sig sådan en elektronisk cigaret og han spurgte, om jeg ikke ville prøve. Jeg tænkte, at det vil der nok ikke ske noget ved. Jeg sugede i den og jeg fik virkelig samme smag og fornemmelse af, at jeg røg en cigaret.
Den aften jeg kom hjem fra job, gik jeg ind til computeren og fandt en webshop på internettet og bestilte en e-cigaret med nikotin. Webshoppen er bedre kendt som Smartsmoke.dk, den er super god og der handler jeg og alle mine “dampvenner”.
Dagen efter kom min e-cigaret med alt, hvad der nu hører til sådan en.
Fra den dag har jeg ikke røget en eneste cigaret og det er lige omkring et år siden nu. Ud over det, så bruger jeg ikke nikotin i min væske længere og det er jeg super stolt over.

Hvad er en e-cigaret? og hvor køber man e-cigaretter?

Ja de spørgsmål har jeg fået mange gange, men ikke så mange gange som til det bryllup,  vi var til sidste lørdag. Brylluppet var ved et vennepar, vi har haft som bekendte i et stykke tid. Jeg havde som sædvanlig taget min e-cigaret med og taget to forskellige væskebeholder, også kaldet cartridge, med. De indholdt hver sin smag. Den ene med menthol og den anden med æblesmag.
Da jeg første gang tog min e cigaret op ude ved rygerne, var der straks et par stykker der lige skulle se, hvad det var for noget. Jeg fik alle de sædvanelige spørgsmål såsom, hvor har du købt den, hvordan virker en e cigaret, hvad koster en e cigaret, hvilken e-cigaret skal man købe, osv.
Det endte faktisk med, at jeg mere eller mindre holdte et lille foredrag omkring e-cigaretter og hvor meget gavn de har gjort mig. Jeg fortalte dem om løbeturen og jeg hverken hoster eller har hvinende lunger, men til gengæld er det ikke noget problem, at løbe 10 kilometer uden at hoste og tro jeg skal dø.
Dagen efter var jeg alligevel en del nysgerrig, om det havde givet mere slag til Smartsmoke.dk. Derfor kontaktede jeg ejeren, som jeg har haft en del samtaler med omkring alt om e-cigaretter. Tro det eller lad være, men det havde givet ham et mere slag på 10 e-cigaretter. Hvordan kunne han lige vide at de 10 ekstra solgte cigaretter, var nogen jeg havde anbefalet til hans butik? Jo ser du, jeg fik dem alle til at skrive et notat om, at de kendte mig og så ville de måske få lidt rabat. Min bagtanke var selvfølgelig, at jeg ville få rabatter de næste gange jeg skulle købe udstyr til mine e cigaretter.
Det gjorde jeg bestemt også i stor stil.

Vil du købe en e-cigaret så læs lige det her!
Så skulle du købe en e-cigaret ved Smartsmoke.dk, så prøv at skrive: “jeg er blevet anbefalet af Magnus Sørensen”. Hvis du gør dette, vil du sikkert få en lille rabat. Eller retter, jeg ved du vil få rabat.

Er du stadig i tvivl, om du skal kvitte smøgerne. Se billedet herunder og du er ikke i tvivl længere:-)

Er du også en af de heldige, der er holdt op med at ryge og begyndt at dampe igen, så lad mig da høre om jeres succes historier? Det vil måske kunne hjælpe rigtig mange.

Ved du ikke hvad en e-cigaret er så læs mere på wikipidia ved at klikke her

God weekend til jer alle