Anbefalinger er bare de bedste råd man kan få

Jeg har et super godt tilfælde, hvor jeg ikke hørte efter, hvad der blev givet af anbefalet råd, men i stedet gik mine egne veje. Jeg stod og skulle købe noget babyudstyr til vores ny fødte baby og der skal jo ikke købes så lidt. Jeg havde flittigt brugt google.dk til at finde frem til, hvad man skulle bruge af babyudstyr nu, hvor det var vores første barn. Listen blev hurtig lang og uoverskuelig, derfor besluttede jeg mig for at bruge en livslinje. Jeg ringede til min bedste veninde, som i forvejen har 2 børn. Vi besluttede os for at mødes på den lokale te bar for, at jeg kunne suge alt hendes viden og anbefalinger som mor. På te baren fik vi hurtigt snakket en masse om børn, baby, bleer, ammepuder og meget mere. Vi nåede faktisk at drikke 2 kander te, men teen var også sindssyg god. Der var specielt en som hed pleasure te, uha den var god.

Efter de mange timer på te bar, var vi endelig færdige med min store indkøbsliste og nu glædet jeg mig bare til at komme hjem til computeren, så jeg kunne få handlet ind. I tænker nok, hvorfor ikke købe det i babysam eller ønskebørn, men hvorfor skulle jeg dog gøre dette, når jeg kan handle det hele på nettet ved økoshoppen.dk til billigere penge og uden at skal til at køre mange kilometer? Jeg har købt mange ting på nettet og jeg er aldrig blevet snydt. Det med at bytte varer, har jeg også gjort mange gange og det er der heller ikke noget problem i, så kom I bare i gang med at handle på nettet.

Da jeg kom hjem og gik i gang, fik jeg hurtigt rettet lidt til i indkøbslisten. Jeg syntes f.eks. ikke, det var nødvendig, at skulle have mindst 15 stofbleer, men i stedet kun 5 (big mistake). Jeg syntes heller ikke det skulle være nødvendig at købe en ammepude med fossflakes fyld, nej jeg valgte den billige ammepude med krøyerkugler, som fyld fra brugsen til 199,-. Det skulle så også vise sig at være en kæmpe fejl. De åndssvage kugler blev lynhurtige flade og det samme gjorde puden selvfølgelig. Derfor måtte jeg krybe til korset og købe en ammepude fra Sebra, som min veninde anbefalede mig, så kunne jeg jo også lige få bestilt de ekstra stofbleer, som jeg manglede.

Lektion for mit vedkommende var, at man altid kan anskaffe sig sine egne dyre erfaringer, men hvorfor gøre det, når man kan få dem gratis af andre. Gør ikke som mig, men lyt til din veninde, som har stået i samme situation som dig. Du kunne jo også prøve at spørge din mor, men der er det nok ikke lige anbefalingen til bestemt ammepude, hun kender. Derimod vil hun kunne give dig rigtig mange råd omkring det at være mor og de følelser der flyver igennem vores kroppe, når det er, vi har født et barn.

Hvis du har gode råd til, hvad man skal huske at købe eller bare gode råd i det hele taget til, hvordan det er at være mor, så skriv løs i kommentaren og lad os hjælpe hinanden med gode råd.