Acai pulver – Smager rigtig godt i din morgenmad

Der er ikke noget som det at få en god start på dagen, og hvis du spiser Acai pulver sammen med din normale morgenmad, så får du dels et tilskud af vigtigt vitaminer, og mineraler men du får også et helt energi boost, der kan mærkes langt op af dagen.Der er slet ingen grundt til at sidde og sove hele formiddagen på arbejder, som langt de fleste har prøvet. Der er faktisk en rigtig dårlig idé, for når der er finanskrise i Danmark, så er der mange virksomheder der desværre er nød til at fyre forskellige medarbejdere. Når det er tilfældet, så er det jo klart nok, at man kigger lidt på, hvor meget folk laver på arbejder. Det er helt naturligt at man sier folk fra, der ikke får lavet så meget, for det kan godt være at det ikke er den der får den største løn, men alligevel så er det vigtig at man er produktiv. Det kan derfor udvikle sig rigtig dårligt for din karriere, hvis du ikke er frisk når du møder om morgen. Heldigvis så er der også noget du selv kan gøre ved det.

Det er af gode grund vigtigt, at du kommer fornuftig tid i seng, for hvis du ikke gør det, så kan det godt være at du kan spise og drikke forskellige energi produkter, men det hjælper bare ikke på det faktum, at det kun hjælper på den korte bane. Man anbefaler at voksne får 7-8 timers søvn hver nat. Der er desværre alt for mange der får mindre end det, og det er dem som ikke møder friske på arbejde. Derefter er det vigtigt at du sørger for at spise varieret, så din krop får alle de ting den har brug for. Når disse to ting er i orden, og du stadigvæk ikke er frisk når du møder, så kan du begynde at overveje at spise Acai pulver.

Jeg får selv A-38 hver morgen, og der får jeg altid noget mysli oven på. Den kombination holder min mave i perfekt farm, og jeg har derfor aldrig problemer med min mave. En dag var der dog en der sagde til mig, at jeg kunne prøve at komme noget Acai pulver ovenpå også. Det lille bær er kendt for at indeholde langt mere c-vitamin end andre frugter vi kender fra Danmark. Det vokser i udkanten af regnskoven, og får derfor rigtig meget sol, og det forklarer det høje indhold at fx. c-vitaminer. På det tidspunkt hvor jeg startede op med at spise Acai pulver til morgenmad, der kunne jeg næsten med det samme mærke, at jeg fik rigtig meget energi, så da jeg kom på arbejde en af de første morgener, der mødte jeg min chef ude ved kaffe automaten. Han kumme med det samme mærke at der var noget forandret ved mig, så og var derfor nød til at fortælle han, at jeg var startet på at spise Acai pulver, og det ar årsagen til, at jeg havde fået så meget mere energi.